Hoogstraten antilliaanse feesten

Dansen als op de Antillen

Houd jij van dansen, en vooral van dansen als Salsa, Merengue en Samba, dan moet je op de Antillen zijn want daar kun je de hele dag luisteren naar deze swingende muziek en dansen alsof je leven ervan af hangt. Maar nu is het ook mogelijk om te dansen zoals op de Antillen, maar dan in Hoogstraten op de Antilliaanse Feesten. In Hoogstraten zijn de Antilliaanse Feesten als 30x geweest, en dit jaar zal de 31e keer zijn. Houd je van deze leuke muziek, dan is het tijd om dit feestje mee te vieren.

Dansen en kamperen

De Antilliaanse Feesten vinden plaats in Belgiƫ, net over de grens bij Breda, onder de rook van Antwerpen. Het is een festival dat begin augustus plaats vindt gedurende 2 dagen, op een groot terrein waar je kunt kamperen. Dus neem je tentje mee naar Hoogstraten voor de Antilliaanse Feesten en dans mee. Je waant je in Antilliaanse sferen. Hoe leuk is het om wakker te worden met de leukste muziek die bestaat en meteen te kunnen dansen als je opstaat.

Enthousiasme gegarandeerd

Of je nu kunt dansen of niet, het is sowieso leuk om in Hoogstraten de Antilliaanse Feesten mee te maken, omdat ook kijken naar dansende mensen erg leuk is. Zeer waarschijnlijk word je zelf wel zo enthousiast dat je toch wil dansen. Wat ook vaak gebeurt is dat je gevraagd wordt om mee te dansen en dan ben je verkocht. Van dansen word je vrolijk en zeker als je in Hoogstraten op de Antilliaanse Feesten staat te midden van al die vrolijke dansende mensen.

Leave a Comment